Uhapšen prevarant iz Hrvatske

Uhapšen prevarant iz Hrvatske

08/02/2016 Off By

Predstavljajući se lažnim imenima, nudio da im po povoljnijim cenama obezbedi kupovinu putničkih motornih vozila, strujomera ili bilo koje druge robe za koju su zainteresovani. Za sve ove usluge tražio je da mu unapred plate, kako bi im obezbedio robu


 

Info: PRESS BIRO MUPA

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N. J. (1968), državljanina Hrvatske, bez prebivališta na teritoriji Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare.

On se tereti da je krivična dela vršio tako što je potencijalne žrtve upoznavao neposrednim kontaktima i tako dolazio do informacije koju robu žele da kupe. Potom se, predstavljajući se lažnim imenima, nudio da im po povoljnijim cenama obezbedi kupovinu putničkih motornih vozila, strujomera ili bilo koje druge robe za koju su zainteresovani. Za sve ove usluge tražio je da mu unapred plate, kako bi im obezbedio robu.

Na ovaj način oštetio je građane za preko 8.500 evra.
N.J. je priveden Prvom opštinskom sudu u Novom Sadu pošto je za njim raspisana poternica radi izdržavanja kazne zatvora.
Policija sumnja da je na ovaj način oštećeno još građana, pa ih poziva da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na telefone 011/279-84-11 i 011/279-84-10.♦