Fejsbuk kvizom „Znanje za putovanje“ počinje mesec turizma

02/02/2016 Off By

TOS planira otvaranje novog Info centra u Beogradu, a biće pušten u rad i reorganizovan, osavremenjen WEB sajt TOS-a koji će ići u korak sa aktuelnim trendovima internet komunikacija, kao i  besplatna WIFI zona za tranzitne turiste na graničnim prelazima


 

Info: SANDRA VLATKOVIĆ

U FEBRUARU mesecu, mesecu turizma, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovaće brojne aktivnosti okrenute kako domaćim, tako i inostranim turistima, koje imaju za cilj intenzivniju promociju turističke ponude naše zemlje.

TOS planira otvaranje novog Info centra u Beogradu, a biće pušten u rad i reorganizovan, osavremenjen WEB sajt TOS-a koji će ići u korak sa aktuelnim trendovima internet komunikacija, kao i  besplatna WIFI zona za tranzitne turiste na graničnim prelazima. U mesecu turizma deo aktivnosti TOS će biti posvećen informisanju građana o mogućnostima i načinu korišćenju vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji. S obzirom na hladnije vremenske uslove, turistički potencijali Srbije promovisaće se i u tržnim centrima Novog Sada, Niša i Beograda.
Nastup Turističke organizacije Srbije na Beogradskom sajmu turizma – IFT 2016 (18. – 21.02.2016.) biće kruna promotivnih aktivnosti TOS-a u okviru meseca turizma, obeležiće ga teme: „Vodeno blago Srbije“, „Dunav“ i „160 godina od rođenja Nikole Tesle“, kao i promocija nove brošure TOS-a – „Reke i jezera Srbije“. Za posetioce sajma turizma u Beogradu, TOS je pripremio novi vid promocije turističkih potencijala korišćenjem najmodernijih tehnologija.
Mesec turizma u Srbiji počinje nagradnim kvizom „Znanje za putovanje“ na fejsbuk stranici Turističke organizacije Srbije. Od 1. februara 2016. godine svi ljubitelji putovanja moći će da se zabave, provere svoje znanje o kulturi, istoriji i prirodnoj baštini Srbije i osvoje nagrade.
Svi učesnici koji odgovore tačno na sva pitanja naći će se u konkurenciji za nagrade. Pobednik kviza biće učesnik koji najbrže odgovori tačno na sva postavljena pitanja. Svaki korisnik je u mogućnosti da najviše 3 puta učestvuje u kvizu, a pri rangiranju računaće se najbolji rezultat koji korisnik bude ostvario.
Pobednik kviza biće nagrađen vikend putovanjem za dvoje, na destinaciju u Srbiji koju sam izabere. Pored glavne nagrade, na kraju svake nedelje 7 najbolje plasiranih učesnika biće nagrađeno poklon paketima Turističke organizacije Srbije. Kviz će trajati tokom celog februara meseca.  ♦