LSV: JKP „Vodovod i kanalizacija“, ponovo bruka Novi Sad

LSV: JKP „Vodovod i kanalizacija“, ponovo bruka Novi Sad

19/01/2016 Off By

Nakon što su pre godinu dana organizovali osveštavanje vode u gradskom vodovodu, čemu se čitav svet smejao, danas su rešili da omoguće osveštavanje vode u cisternama ovog gradskog preduzeća

 

Info:PRESS LSV

NAKUPCI glasova poznatiji kao Pokret Dinara – Drina – Dunav koji su voljom Srpske napredne stranke u prilici da upravljaju JKP „Vodovod i kanalizacija“, ponovo brukaju Novi Sad.

 

Nakon što su pre godinu dana organizovali osveštavanje vode u gradskom vodovodu, čemu se čitav svet smejao, danas su rešili da omoguće osveštavanje vode u cisternama ovog gradskog preduzeća.
Današnje fotografije na kojima sveštenici u sred Novog Sada na merdevinama blagosiljaju cisterne sigurno će ponovo nasmejati planetu. One, međutim, pokazuju i da Pokret Dinara-Drina-Dunav ne samo da ne mari za Ustav i sekularnost ove države, nego i da se prema gradskom preduzeću odnosi kao prema ličnoj imovini i privatnoj firmi.
Tim povodom Pravni savet Gradskog odbora LSV Novi Sad će podneti žalbu Nadzornom odboru JKP „Vodovod i kanalizacija“, nadležnoj Gradskoj upravi i svim drugim instancama koje na ovo mogu reagovati.
Nakon svega, od ove gradske vlasti nas ne bi iznenadilo ni to da ubuduće, umesto popravke semafora na Novom naselju koji je u kvaru već posle mesec dana rada, organizuje njegovo osveštavanje.
Kome je teško da u to poveruje, neka pomisli da li je očekivao da osim redovnog neplaćanja poreza, sveštenici sada imaju povlašćenu godišnju cenu parkiranja u Novom Sadu i osveštavaju vodu u cisternama.♦