Naprednjačka politika – nećeš milom, hoćeš silom

Naprednjačka politika – nećeš milom, hoćeš silom

16/01/2016 Off By

“Bilbord na zgradi u centru grada stoji tu već deset godina, a tek sada, kada smo ga mi iznajmili, stiglo je rešenje od komunalne policije Grada Kruševca da se bilbord ukloni. Funkcioneri Srpske napredne stranke se rukovode izrekom “nećeš milom, hoćeš silom”

Info:PRESS NPS

PREDSEDNIKU Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije u Kruševcu Draganu Blažiću stiglo je obaveštenje da će bilbord u centru Kruševca, koji je NPS iznajmio u svrhu promocije 31. decembra 2015. godine, nakon deset godina biti uklonjen sa zgrade na kojoj se nalazi. Tome su prethodile pretnje članova Gradskog odbora SNS-a u Kruševcu da se bilbord ukloni ili će ga oni ukloniti, kao i isključivanje električne energije na bilbordu u novogodišnjoj noći, i za doček Srpske nove godine.

“Bilbord na zgradi u centru grada stoji tu već deset godina, a tek sada, kada smo ga mi iznajmili, stiglo je rešenje od komunalne policije Grada Kruševca da se bilbord ukloni. Funkcioneri Srpske napredne stranke se rukovode izrekom “nećeš milom, hoćeš silom”. Pored potpune medijske blokade, koja vlada u Srbiji, rešili su da nam onemoguće i sve ostale oblike promocije. To je samo dokaz da među funkcionerima SNS-a vlada strah od rezultata predstojećih izbora. Plaćena istraživanja javnog mnjenja možda mogu zavarati građane, ali jasno je da su naprednjaci svesni da im rejting opada i da njihovo bahato i nasilničko ponašanje ne može uroditi plodom”, rekao je predsednik Gradskog odbora NPS u Kruševcu Dragan Blažić.♦