Stefanović: Srbija je stabilna u ovo nestabilno vreme

Stefanović: Srbija je stabilna u ovo nestabilno vreme

08/01/2016 Off By

Posle sastanka sa komandantom Goranom Dragovićem, kome je prisustvovao i v.d. direktora policije Vladimir Rebić i starešine Žandarmerije, ministar je izjavio da su razgovarali o bezbednosnim aspektima i izazovima koji očekuju Republiku Srbiju u nared nom periodu

Info: PRESS BIRO MUP - A

MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, poručio je danas, nakon najnovijih terorističkih pretnji, da će Srbija ostati stabilna, sigurna, bezbedna zemlja za sve građane, kao i za sve one koji u nju dođu i da će srpska policija nastaviti da bude najsigurniji bedem zaštite svih građana naše zemlje.

„Važno je da građani Srbije znaju da Žandarmerija i policija rade svoj posao maksimalno dobro. Trudimo se da građani Srbije ne osete bilo kakvo uznemiravanje ili ugroženost“, rekao je ministar nakon obilaska Komande Žandarmerije.
Posle sastanka sa komandantom Goranom Dragovićem, kome je prisustvovao i v.d. direktora policije Vladimir Rebić i starešine Žandarmerije, ministar je izjavio da su razgovarali o bezbednosnim aspektima i izazovima koji očekuju Republiku Srbiju u nared nom periodu.
„Žandarmerija je jedna od jedinica koje su kičma bezbednosti Republike Srbije. Vidim da su maksimalno posvećeni poslu. Naš interes je da povećamo obučenost i opremljenost Žandarmerije i policije kako bi odgovorili na sve što nas čeka u budućnosti“, rekao je ministar Stefanović.♦