Uhapšen pljačkaš

Uhapšen pljačkaš

10/12/2015 Off By

J.S. se tereti da je krivična dela vršio tako što je ulazio u poslovne objekte – prodavnice, butike, kozmetičke salone, cvećare, knjižare i druge maloprodajne objekte i uz pretnju pištoljem najčešće uzimao novac, mobilne telefone i lap-top računare


 

Info: PRESS BIRO MUP-A

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J.S. (1977) iz Smederevske Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je u proteklih nekoliko meseci izvršio 18 krivičnih dela razbojništva na širem području Beograda, Novog Sada, Rume, Inđije, Pančeva i Kruševca.

On se tereti da je krivična dela vršio tako što je ulazio u poslovne objekte – prodavnice, butike, kozmetičke salone, cvećare, knjižare i druge maloprodajne objekte i uz pretnju pištoljem najčešće uzimao novac, mobilne telefone i lap-top računare.
Sumnja se da je u navedenom periodu vršio i krivična dela krađe, na taj način što je, koristeći nepažnju radnika zaposlenih u preduzećima, iz kancelarija uzimao lap-topove, mobilne telefone i drugu tehniku.
Policija sumnja da je J.S. izvršio više krivičnih dela nego što je do sada utvrđeno, pa poziva oštećene građane da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave Policijskoj upravi za grad Beograd na telefone 011/279-74-70 ili 064/8927-712.♦