Stefanović razgovarao sa beogradskim advokatima

Stefanović razgovarao sa beogradskim advokatima

07/12/2015 Off By

 


Tokom sastanka dogovoreno je određivanje kontakt osoba u Upravi kriminalističke policije, kao i beogradskoj kriminalističkoj policiji, koje će ih izveštavati o napretku istraga, preventivnim akcijama, sa kojima će zajednički moći da analiziraju bezbednost advokata


 

advokati
Info: PRESS BIRO MUP – A

MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa predstavnicima Advokatske komore Beograda i tom prilikom obavestio ih je o svim merama koje policija preduzima u rešavanju napada na advokate.

Tokom sastanka dogovoreno je određivanje kontakt osoba u Upravi kriminalističke policije, kao i beogradskoj kriminalističkoj policiji, koje će ih izveštavati o napretku istraga, preventivnim akcijama, sa kojima će zajednički moći da analiziraju bezbednost advokata.
Takođe, razmotrena je i mogućnost da se organizuju okrugli stolovi na kojima bi se razgovaralo o jačanju kapaciteta policije u suprotstavljanju svim vidovima kriminala.
Pored predstavnika Advokatske komore Beograda, sastanku su prisustvovali i državni sekretar Jana Ljubičić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić i šef beogradske kriminalističke policije Dragan Kecman♦