Marija Labović novi v.d. direktor TOS

Marija Labović novi v.d. direktor TOS

26/11/2015 Off By

 


Gospođa Labović je diplomirani menadžer sa bogatim iskustvom na poslovima u bankarskom sektoru i višegodišnjim radom u turizmu. Na čelo TOS-a dolazi sa mesta zamenika generalnog direktora „Beogradskog Sajma“


marija2611
Info: SANDRA VLATKOVIĆ

U ČETVRTAK 19. novembra 2015. godine Vlada Srbije imenovala je Mariju Labović za novog vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije Srbije (TOS).

Gospođa Labović je diplomirani menadžer sa bogatim iskustvom na poslovima u bankarskom sektoru i višegodišnjim radom u turizmu. Na čelo TOS-a dolazi sa mesta zamenika generalnog direktora „Beogradskog Sajma“.
Dosadašnje intenzivno poslovno angažovanje i posvećen rad uz mnoštvo raznovrsnih interesovanja uveravaju da će dolaskom Marije Labović na mesto v.d direktora TOS-a trend sve vidljivijе i uspešnije promocije Srbije kao turističke destinacije na domaćim i inostranim tržištima biti nastavljen.
„Izuzetna mi je čast i privilegija što sam se priključila poslovnom timu TOS-a koji je i do sada pokazao sposobnost da svojim angažovanjem učini našu zemlju sve privlačnijom turističkom destinacijom, kako stranim tako i domaćim turistima. Uverena sam da ćemo zajedničkim naporima nastaviti u pravcu daljeg unapređenja i poboljšanja imidža Srbije kroz još uspešnije i efikasnije projekte promovisanja Srbije kao izuzetne turističke destinacije.“, izjavila je Labović po dolasku u TOS.♦