Ničim izazvan i Darko Rundek u Bitefartcafeu

Ničim izazvan i Darko Rundek u Bitefartcafeu

24/11/2015 Off By

Udarne nove pesme sa albuma “Odlaziš?” svoju premijeru će doživeti na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22 časa, u šarmantom prostoru Novog Bitefartcafea, dok će Rundek Cargo Trio na istom mestu nastupiti samo nedelju dana kasnije, i to 2. i 3. decembra i predstaviti svoj aktuelni album “Mostovi”


 

darko

Info: Press MC

NAKON izlaska zajedničke pesme, bend Ničim izazvan i Darko Rundek nastupiće u Bitefartcafe klubu u razmaku od nedelju dana
Na novom studijskom albumu benda Ničim izazvan, pod imenom “Odlaziš?”, uz već objavljene singlove Rekla je, Bo bo bom i Dalijev brk, naći će se i najnoviji singl “Beskućnik“, koji su uradili u saradnji sa Darkom Rundekom.

Ova zanimljiva saradnja kao da je bila izvesna, a kako je do nje došlo, ispričali su momci iz benda:
“…Sedimo ti mi tako jednog dana na Ok Fest-u na Tjentištu gde u bekstejdžu sede momci iz Eyesburna, Bad Copy-a, Rundek Cargo Trio i mi. Posle nekog vremena već su se svi opustili i sastavi su se izmešali u opuštenoj priči. Nas nekoliko sedimo sa Darkom i Izabel i pričamo… Kažem ja Darku Rundeku: ‘Ne znam da li si uopšte čuo našu muziku ikada ali mnogi kažu da naša muzika liči na vašu?’A on pogleda onako preko mog ramena u drugi ćošak šatora i kaže :’Bad copy, a?’ Odlična fora. Nekoliko meseci kasnije, predstavljamo vam: Ničim izazvan & Darko Rundek – Beskućnik”.
Udarne nove pesme sa albuma “Odlaziš?” svoju premijeru će doživeti na ekskluzivnom koncertnom predstavljanju u četvrtak, 26. novembra od 22 časa, u šarmantom prostoru Novog Bitefartcafea, dok će Rundek Cargo Trio na istom mestu nastupiti samo nedelju dana kasnije, i to 2. i 3. decembra i predstaviti svoj aktuelni album “Mostovi”.
Broj ulaznica za koncert Ničim izazvan je ograničen i u pretprodaji se mogu kupiti po ceni od 600 dinara, dok je početna cena za Rundak Cargo Trio 1500 dinara. Svoje ulaznice potražite na svim prodajnim mestima eventima, DD Tickets, kao i na blagajni Bitefartcafea, Mitropolita Petra 8.