Rojters otkriva identitet ćerke Vladimira Putina!

Rojters otkriva identitet ćerke Vladimira Putina!

11/11/2015 Off By

Rojters je identitet Katarine Tihonove potvrdio iz dva izvora. Tihonova vodi projekt nazvan Innopraktika kojim se pomaže mladim naučnicima, a sponzoriše ga Gazprombank


putinova ćerka
Info: Agencije

ANDREJ AKIMOV zamenik direktora Gazprombanka, tvrdi da je lažan Rojtersov izveštaj od juče, 10. novembra u kojem je rekao da je Katerina Tihonova, zamenica prorektora na moskovskom univerzitetu, Putinova kći.

Rojters je identitet Tihonove potvrdio iz još dva izvora. Tihonova vodi projekt nazvan Innopraktika kojim se pomaže mladim naučnicima, a sponzoriše ga Gazprombank.
Rojters je u izveštaju naveo Akimovljeve reči: “Znam da je to Putinova kćerka. No, naravno, odlučili smo da podržimo projekte univerziteta u Moskvi bez obzira na porodične veze”.
U saopštenju objavljenom u Moskvi, Gazprombank ističe: “Akimov je bio iznenađen i zbunjen kada je pročitao izveštaj Rojtersa u kojem mu se pripisuje izjava da je voditeljka Innopraktika, gospođa Tihonova, navodno kćerka predsednika Ruske Federacije. To nije istina”, stoji u saopštenju. “Akimov to nije rekao”.
Putinova kćerka navodno se bavi i akrobatskim rock ‘n’ rollom.
Rojters stoji iza svoje vesti, a portparol te britanske novinske agencije kaže: “Gospodin Akimov je govorio ‘on the record’. Naša procena onoga što je rekao je potpuno tačna i Rojters stoji iza svoje priče”.
Rojters se u svom izveštaju bavi ulogom Katerine Tihonove i usponom druge generacije ruske elite povezane s ruskim predsednikom.
Agencija je objavila da je Tihonova za sebe rekla da je supruga Kirila Šamalova koji ima deonice u energetskoj firmi vredne oko dve milijarde dolara i sin je starog Putinova prijatelja.♦