Позив младима да се прикључе Министарству информисања и телекомуникација

Позив младима да се прикључе Министарству информисања и телекомуникација

04/03/2024 Off By BERB

Министарство информисања и телекомуникација отворило је конкурс за младе, студенте завршних година или дипломиране младе стручњаке, који желе да се придруже тиму Министарства и раде на реализацији различитих пројеката у области развоја и примене вештачке интелигенције, информационе безбедности, биотехнологије, електронске управе, дигиталне инфраструктуре и медија.

„Мој ИКТ тим“ у оквиру Министарства информисања и телекомуникација на овај начин пружа прилику младим људима за континуирано усавршавање и едукацију, могућност напредовања у раду и стицања посебних знања, као и прилику за рад на успостављању суперкомпјутера последње генерације, развоју Националне платформе за вештаку интелигенцију, јачању Националног центра за информациону безбедност, развоју софтверских решења биотехнологије и електронске управе и даљем ширењу широкопојасне телекомуникационе мреже у Србији.

Министарство позива све који испуњавају критеријуме, да се пријаве за неку од следећих области:
1. Развој вештачке интелигенције
2. Информациона безбедност
3. Изградња широкопојасне телекомуникационе мреже и увођење 5Г мреже
4. Програм Дигитална Европа и дигитализација туристичке понуде у Србији
5. Развој веб технологија и веб сервиса
6. Развој електронских услуга и услуга поверења
7. Унапређење поштанског саобраћаја
8. Имплементација медијске стратегије у Републици Србији

НАЧИН ПРИЈАВЕ

Сви заинтересовани кандидати могу послати биографију и мотивационо писмо путем електронске адресе [email protected], најкасније до 15. априла 2024. године.

НАПОМЕНА
Слањем пријаве, кандидат даје пристанак на обраду личних података у поступку селекције у складу са Законом о заштити података о личности.