Jubilarna, petnaesta zimska sezona kluba počinje ovog vikenda

Jubilarna, petnaesta zimska sezona kluba počinje ovog vikenda

06/10/2015 Off By

Na otvaranju petnaeste sezone nastupiće rezident bendovi kluba i jedni od najboljih klupskih bendova u regionu, Makao i Girls, Boys and Toys. Oni će najaviti još jednu jaku sezonu klupskih svirki vikendom u Novom Bitefartcafe klubu, na lokaciji Mitropolita Petra 8, gde se klub prošle godine premestio


 

masimo(3)

Info: press MC

BITEFARTCAFE će devetog i desetog oktobra započeti petnaestu, jubilarnu sezonu. Ovaj kultni beogradski klub može da se pohvali i da je jedini u gradu koji postoji petnaest godina, čuvajući istu filozofiju i koncept.

Međutim, iako je programski ostao na istom koloseku, ekipa Bitefartcafe kluba se trudi da svake sezone daje više i unapređuje kako koncertni program, tako i uslugu i enterijer.
„Nakon 15 godina, ovaj klub i ljudi koji rade u njemu postali su deo mene, moja druga porodica. Klub nam je druga kuća. Prema klubu ali i jedni prema drugima i naravno, prema gostima, ophodimo se sa posebnom pažnjom. Domaćinski, drugarski, s poštovanjem.,“ kaže Miša Relić, vlasnik kluba.
Na otvaranju petnaeste sezone nastupiće rezident bendovi kluba i jedni od najboljih klupskih bendova u regionu, Makao i Girls, Boys and Toys. Oni će najaviti još jednu jaku sezonu klupskih svirki vikendom u Novom Bitefartcafe klubu, na lokaciji Mitropolita Petra 8, gde se klub prošle godine premestio.
Bitefartcafe će i u petnaestoj sezoni nastojati da zadrži poziciju kluba sa najkvalitetnijim klupskim koncertima. Koncertna sezona će započeti nastupom Kolje i Grobovlasnika 29. oktobra i promocijom dva albuma poznatih beogradskih bubnjara, Mladena Dragovića i The Yeqia 27. oktobra, dok će stand up komičar, Deni Grozdić, zasmejavati svoje fanove 23. oktobra.♦