Najava: sredinom meseca Vučić će govoriti “o svim trikovima i prevarama iz prethodnog perioda”

Najava: sredinom meseca Vučić će govoriti “o svim trikovima i prevarama iz prethodnog perioda”

05/10/2015 Off By

Vučić je rekao da je od početka godine kroz Srbiju prošlo 172.402 migranta, i da je to u odnosu na 2014. godinu, kada ih je bilo oko 23.000, za 7,4 odsto više


vucic u požarevcu
Info: Agencije

PREMIJER Aleksandar Vučić ocenio je danas da sva otvorena pitanja u regionu moraju biti rešena što hitnije, jer Srbiju čeka budućnost puna izazova zbog čega mora da nastavi da razvija institucije i jaka demokratska prava i slobode.

– Neizostavno moramo da rešimo sva otvorena bilateralna pitanja, kako bismo mogli da proizvedemo održivu stabilnost na Balkanu”, poručio je premijer učesnicima regionalne konferencije “Balkanska ruta i izbeglička kriza – šta organizacijie civilnog društva mogu da učine? Sta očekivati od nacionalnih vlada i EU?”.
Vučić je rekao da je od početka godine kroz Srbiju prošlo 172.402 migranta, i da je to u odnosu na 2014. godinu, kada ih je bilo oko 23.000, za 7,4 odsto više.
Premijer je, tokom posete požarevačkoj fabrici Bambi, najavio da će 15. ili 16. oktobra saopštiti šta misli o sudbini Vlade i da će se temeljno pripremiti za taj nastup i govoriti o svim trikovima i prevarama iz prethodnog perioda. Rekao je da se neće vezivati za fotelju, kao neki drugi koji “što manju podršku imaju, to se više vezuju”. Vučić je najavio da će sutra saopštiti da li će ići na fudbalsku utakmicu Albanija – Srbije i objasnio da nisu u pitanju bezbednosni razlozi, nego “neke druge političke stvari”.♦