Fudbalski savez Albanije, zbog drona zabranio dolazak na meč Ismailu Morini

Fudbalski savez Albanije, zbog drona zabranio dolazak na meč Ismailu Morini

02/10/2015 Off By

Mediji u Albaniji pišu o ovoj utakmici kao o najvažnijoj u posljednjih nekoliko godina i šest dana uoči meča sve naslovne strane posvećene su duelu Albanije i Srbije


ballisti-droni1
Info: Agencije

ISMAILU Morini, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu biće zabranjen ulaz na stadion u Elbasanu, saopštio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije (FSHF), Ilir Sulku.

On je kazao da “Morina neće moći da prisustvuje utakmici i da je to sigurno 1000 posto”, prenosi list “Express”.
Sulku kaže da će bezbednost na meču biti na najvišem nivou i dodao “da je ovaj događaj samo još jedna fudbalska utakmica i da će se u tom duhu i prirpemati.
Isti list prenosi izjavu Morine da on nije terorista i da mu je žao što je doneta takva odluka, te da su to savez i policija mogli da drže u tajnosti.
Mediji u Albaniji pišu o ovoj utakmici kao o najvažnijoj u posljednjih nekoliko godina i šest dana uoči meča sve naslovne strane posvećene su duelu Albanije i Srbije.
Kvalifikaciona utakmica za prvenstvo Evrope između Albanije i Srbije igra se u Elbasanu 8. oktobra, a nosi poseban rizik pošto je prvi duel dva tima u oktobru prošle godine u Beogradu prekinut nakon incidenata koji su usledili, jer se u 41. minutu iznad stadiona Partizana pojavio dron sa zastavom velike Albanije.♦