Uhapšen kradljivac automobila

Uhapšen kradljivac automobila

29/09/2015 Off By

Policija je, prilikom pretresa jednog placa u Batajnici, koji je iznajmljivao i koristio P.B. pronašla automobil „pežo 307 karavan“, crne boje, ukraden u septembru ove godine na Novom Beogradu, još jedan „pežo 307“, crne metalik boje, ukraden u junu 2015. godine na Voždovcu, kao i više delova koja pripadaju vozilima marke „pežo“ za koje se sumnja da su rastavljeni i skinuti sa automobila ukradenih na teritoriji Beograda i Novog Sada


krađa
Info: Press Biro MUP-a

 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa kolegama iz Novog Sada, uhapsili su P.B. (1989) iz Novih Banovaca, zbog postajanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe koja se odnose na krađe vozila izvršene na teritoriji Beograda.

Policija je, prilikom pretresa jednog placa u Batajnici, koji je iznajmljivao i koristio P.B. pronašla automobil „pežo 307 karavan“, crne boje, ukraden u septembru ove godine na Novom Beogradu, još jedan „pežo 307“, crne metalik boje, ukraden u junu 2015. godine na Voždovcu, kao i više delova koja pripadaju vozilima marke „pežo“ za koje se sumnja da su rastavljeni i skinuti sa automobila ukradenih na teritoriji Beograda i Novog Sada.
Nastavljajući rad na ovom slučaju, policija je u Železniku na jednom placu gde se rastavljaju automobili, pronašla dva vozila marke „reno“ rastavljena u delove. Sumnja se da je ove automobile P.B takođe ukrao u 2015. godini na teritoriji Beograda.
Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu, dok će protiv vlasnika placa u Železniku biti podneta krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prikrivanje.♦