Запосленима у предузећима ЕПС и Про Тент 20.000 динара на децембарску плату

Запосленима у предузећима ЕПС и Про Тент 20.000 динара на децембарску плату

13/12/2023 Off By BERB

Фото: Влада Србије

 

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић изјавила је данас да ће сви запослени „Електропривреде Србије“ као и Про Тент-а добити по 20.000 динара додатка на децембарску плату, као захвалност државе што помажу у стабилизацији енергетског система.

 

„Захваљујући помоћи државе с поносом могу да кажем да се ЕПС стабилизује и да очекујемо да ове године остваре највећи приход у последње две деценије. Професионални менаџмент већ даје резултате, а основа сваког тако великог гиганта су радници и зато желимо да их наградимо, те ће због тога сви запослени у ЕПС-у, али и Про Тенту, добити по 20.000 динара као додатак на децембарску плату“, рекла је Ђедовић Хандановић.

Министарка је истакла да запослени треба да осећају да су допринели добрим резултатима ЕПС-а и да додатак од 20.000 динара представља захвалност за њихов допринос, труд и рад.

„А ми ћемо наставити са реформама у нашим предузећима у енергетском сектору које смо започели ове године уз подршку Владе и председника Србије. Желимо да имамо ефикасније управљање, боље резултате који се већ виде на крају ове године, али и да мотивишемо што више људи да наставе да раде у јавном сектору, да доприносе нашим компанијама и стабилности енергетског система“, рекла је министарка.