Humanitarni koncert gospel ansambla Agape 7. oktobra

Humanitarni koncert gospel ansambla Agape 7. oktobra

05/10/2023 Off By BERB

Zadovoljstvo nam je što možemo da najavimo Humanitarni koncert gospel ansambla AGAPE iz Zagreba koji će biti održan u Beogradu u subotu 7. oktobra 2023. godine u svečanoj sali Hrišćanske adventističke crkve u Beogradu, u ulici Radoslava Grujića 4. Koncert zajednički organizuju Gospel ansambl AGAPE i Humanitarna organizacija ADRA.

Ovim koncertom ansambl AGAPE obeležava 40 godina svog postojanja i neprekidnog delovanja. Ovaj događaj biće još jedan u nizu njihovih humanitarnih nastupa kojim će se, ovom prilikom, pružiti podrška osobama u situaciji beskućništva kojih na teritoriji Beograda trenutno ima nekoliko hiljada. Koncert se održava u susret 10. oktobru kao Međunarodnom danu borbe protiv beskućništva, a u okviru kampanje Mreže za borbu protiv beskućništva koja je nazvana „Niko bez krova, niko bez podrške“, čiji je deo i humanitarna organizacija ADRA.

Sva prikupljena sredstva biće upotrebljena za zadovoljavanje najhitnijih potreba žena i muškaraca koji žive na ulici: za nabavku zimske obuće i odeće, higijene, za urgentni smeštaj, medicinsku brigu i pomoć i slično.

Projekat koji se bavi osobama u situaciji beskućništva i zadovoljavanjem njihovih osnovnih potreba na teritoriji Beograda sprovodi humanitarna organizacija ADRA.

Pročitajte više o tome u pričama nevidljivih ljudi: https://adra.org.rs/wpcontent/uploads/2022/12/KNJIGA-Price-nevidljivih-ljudi_final.pdf

Gospel ansambl AGAPE slovi za jedan od najstarijih i najistaknutijih ansambala ovog tipa u Republici Hrvatskoj i regionu.