Акција „Боља цена” део борбе за бољи животни стандард грађана

Акција „Боља цена” део борбе за бољи животни стандард грађана

04/10/2023 Off By BERB

Фото: Ђ.К.

 

Министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић током данашњег обиласка малопродајног објекта „Аман“ у Батајници, поручио је да резултати акције “Боља Цена” охрабрују и да грађани имају прилику да купе производе по знатно нижим ценама, што је омогућило породицама да остваре значајне уштеде од неколико хиљада динара у својим буџетима.

Ова акција није само економска иницијатива, већ и наша борба за бољи стандард грађана, за који се боримо и повећањем плата и пензија, као и увећањем минималне зараде. „Боља цена“ је заједничка акција и иницијатива државе и малопродаваца, и њен основни циљ је да заштитимо стандард грађана и помогнемо им да за свој тешко стечен новац могу да купе што више производа. Сарађивали смо са многим трговцима и произвођачима како бисмо осигурали да производи са сниженим ценама буду лако доступни широм земље. Такође, спровели смо и едукативне кампање како бисмо грађане обавестили о могућностима које им пружа акција “Боља Цена” у преко 2.500 објеката широм Србије, констатовао је Момировић.

„Још једном хвала свим грађанима Србије на поверењу које су нам пружили“, рекао је министар Момировић и додао да ће се наставити на унапређењу услова за потрошаче и још једном је позвао трговце и произвођаче да и даље подржавају ову акцију и пружају нашим грађанима приступачне опције за своје потребе.

У оквиру акције „Боља цена – цена за народ“, у више од 2.500 продавница на територији целе Србије, налази се 36 категорија производа. Производи у продавницама су јасно означени знаком „Боља цена“ како би потрошачима било лакше да их нађу на полици и купе.