Dečiji klub MSUB

Dečiji klub MSUB

08/09/2023 Off By BERB

Muzej savremene umetnosti, Beograd
Ušće 10, blok 15

Dragi roditelji,

Budući da su aktuelne izložbe MSUB produžene do 25. septembra, ovim putem Vas obaveštavamo da će do zatvaranja izložbi biti održane još dve radionice Dečijeg kluba za mališane od 7 do 10 godina.

Prva radionica pod naslovom Mesto mojih snova biće održana 10. septembra sa početkom u 11h. Polazeći od izložbe Grad: mesto identiteta mališani će biti u prilici da osmisle sopstvenu izmaštanu, fantastičnu, nadrealnu ili idealnu predstavu prostora, pri čemu ćemo razmišljati i razgovarati ne samo o prostoru, već i o ljudima koji bi živeli u takvim prostorima, njihovim zanimanjima i interesovanjima.

Naredno druženje sa mališanima zakazujemo za 17. septembar, takođe sa početkom u 11h. Poslednja radionica u okviru aktuelnih izložbi naslovljena Kroz lavirint predstavljaće pokušaj zajedničkog kreiranja lavirinta slika gradskog ambijenta. Inspiraciju ćemo potražiti na primeru serije fotografija Ere Milivojevića Crno i belo oko, u nastojanju da podstaknemo mališane da od pojedinih segmenata grada naprave lavirint gradskih prizora, koristeći fotografije, isečke iz novina, kolaž ili docrtavajući željene elemente omiljenih gradskih celina.

Prijavu je potrebno poslati na email adresu [email protected].
U prijavi je potrebno napisati termin dolaska, ime deteta, koliko ima godina, ime jednog roditelja i broj telefona.

Radujemo se Vašem dolasku!