MUP: uhapšen zbog sasada marihuane

MUP: uhapšen zbog sasada marihuane

11/09/2015 Off By

 

Na graničnom prelazu Gradina, policija je zaplenili preko pet kilograma opojne droge heroin i uhapsili DŽ.R. (1957), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga


 

marihuana

Info: Press Biro MUP – a


 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsili su A.A. (1960) iz okoline Bujanovca, selo Veliki Trnovac, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u selu Veliki Trnovac, pronašla zasad biljne materije za koju se pretpostavlja da je marihuana težine 60 kilograma 760,46 grama. Sumnja se da je ovu biljnu materiju zasadio osumnjičeni A.A.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden zameniku tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

PRIPADNICi Ministarstva unutrašnjih poslova su, na graničnom prelazu Gradina, zaplenili preko pet kilograma opojne droge heroin i uhapsili DŽ.R. (1957), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Heroin u količini od 5.541 gram je pronađen prilikom kontrole automobila marke BMW, registarskih oznaka sa područja Smedereva, kojim je upravljao DŽ.R.
Sumnja se da je on heroin krijumčario iz Turske u Srbiju.
Po isteku zadržavanja, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.♦


KRIMI

Uhapšeno jedanaest zaposlenih u ”M Auto” Nišm auto

Sumnja se da je D. K. u toku 2014. godine i 2015. godine, organizovao rad devet tehničkih pregleda

 

 

 

 

znuđivači iza rešetakaiznuda

Sumnja se da je V.O., zajedno sa Novosađankom, uhapšenom u julu ove godine, tražio od jednog Vrbašanina da

 

 

 

Beograd: Uhapšeni zbog nedozvoljene proizvodnje  oružjawolvo

Osumnjičeni se terete da su u iznajmljenoj garaži na području Beograda sakrili automobil na koji su stavili ukradene

 

 

 

 

U Preljini kod Čačka zaplenjeno 11,5 kilograma skankadroga

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija