Помоћник министра Милош Ковачевић трагично изгубио живот

Помоћник министра Милош Ковачевић трагично изгубио живот

26/08/2023 Off By BERB

Foto: minrzs.gov.rs

 

Са великом тугом обавештавамо да је в.д. помоћника министра у Сектору за борачко-инвалидску заштиту Милош Ковачевић трагично изгубио живот у саобраћајној несрећи која се догодила данас у раним јутарњим часовима код Пожаревца.

 

Колега Милош Ковачевић током свог рада у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања дао је велики допринос унапређењу положаја бораца, ратних-војних инвалида и породица палих бораца, градећи чврсте и пријатељске везе са удружењима из области борачко-инвалидске заштите. Својом посвећеношћу, личним залагањем и вредним радом, колега Милош је померао границе, учећи свакога од нас да је сваки проблем решив, а циљ остварив.

Колега Милош Ковачевић остаће упамћен, не само као велики професионалац у свом послу и изванредан колега кога су сви волели и поштовали, већ и као човек који је дубоко и искрено волео своју породицу, али и своју државу и свој народ. Памтићемо га као оца и супруга, пријатеља и колегу, али и великог патриоту.

Колектив Министарства изјављује породици Коваћевић најдубље и најискреније саучшће поводом трагичне смрти колеге и пријатеља Милоша Ковачевића.