„Belgrade Youth Fest“ Kalemegdan, donji grad – 11.-12. avgust

„Belgrade Youth Fest“ Kalemegdan, donji grad – 11.-12. avgust

10/08/2023 Off By BERB

„Belgrade Youth Fest“, festival posvećen mladima u organizaciji Kancelarije za mlade grada Beograda i udruženja „Srbija je Zed- ZWorld“, biće održan 11. i 12. avgusta u Donjem gradu na Kalemegdanu, preko puta Kule Nebojše od 17h do 21h. Povod za održavanje festivala je Međunarodni dan mladih koji se obeležava svuda u svetu.

Turistička organizacija Srbije će uzeti učešće na festivalu kako bi predstavila prirodne lepote, kulturno nasleđe i sve one turističke potencijale Srbije koji privlače mnogobrojne turiste, svih dobi, pa i mlade ljude, avanturističkog duha.

Kako je koncept festivala osmišljen tako da će postojati 10 zona sa različitim temama, od ekologije, sporta, IT zone, zone zdravlja, štand TOS-a biće postavljen u delu „Mladi i turizam” zajedno sa raznim udruženjima mladih, fakultetima, NVO sektorom.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 11. i 12. avgusta u donjem gradu na Kalemegdanu, na štandu Turističke organizacije Srbije i zajedno sa nama proslavite Međunarodni dan mladih. Ulaz na koncerte i celokupan festivalski program je besplatan.