Eфикасном акцијом ухапшени осумњичени за тешко убиство

Eфикасном акцијом ухапшени осумњичени за тешко убиство

08/07/2023 Off By BERB

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, ефикасном акцијом ухапсили су Г. М. (1997), Д. К. (1996), И.Г. (1990) и З.Ј. (1997) који се сумњиче да су извршили кривично дело тешко убиство над тридесетогодишњим мушкарцем 21. јуна ове године у Земуну.

 

Они се сумњиче да су у више наврата пратили и опесрвирали тридесетогодишњег мушкарца а 21. јуна осумњичени Г. М. се маскирао у достављача хране, пришо мотором до жртве и из ватреног оружја у њега испалио више метака, усмртивши га.

У току је даљи рад полиције.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић припадницима Полицијске управе за град Београд честитао је на овој акцији истакавши да су захваљујући њиховом преданом и професионалном раду сва убиства почињена од почетка године у Србији расветљена.

„Захваљујући вашој упорности и знању, преданом и ангажованом раду, Београд је сигурна и безбедан град. Поруке вашег рада су јасне и недвосмислене не постоји злочин који ће проћи некажњено и свакога онога ко почини кривично дело стићи ће правда“, поручио је министар Гашић.