Koncert na otvorenom povodom Svetskog dana muzike

Koncert na otvorenom povodom Svetskog dana muzike

23/06/2023 Off By BERB

Božidarac vas poziva na koncert na otvorenom povodoms Svetskog dana muzike u subotu, 24. juna u 20h u parku Vojvode Petra Bojovića na Vračaru.

 

Ovim povodom direktor Božidarca Vladimir Kljajić ‘’Veče je posvećeno umetnosti, radosti i zajedničkom slavlju zvukova koji nas ujedinjuju. Improvizovana scena u parku će biti ispunjena mladim talentima koji su deo muzičke sekcije KP2, kao i predivnim glasovima članova evergreen hora “Kralj Petar Prvi”. Ovi osnovci su posvetili mnogo vremena i truda razvijajući svoj muzički talenat, i sada imaju priliku da nas oduševe svojim izvođenjima.’’ Ulaz je slobodan.

Hor je pripremio raznovrstan program koji će publiku provesti kroz različite muzičke žanrove i decenije. Očekujte prelepe interpretacije klasičnih kompozicija, omiljene evergrin hitove, kao i neke novije pesme.

Veče će biti ispunjeno radošću i muzičkim duhom, a sigurni smo da će vas njihovi izvođači oduševiti svojom energijom i strašću prema muzici. Bez obzira na to da li ste već dugogodišnji ljubitelj muzike ili tek započinjete svoje putovanje, ovo će biti veče koje ćete dugo pamtiti.
Pozivamo vas da dođete sa svojim porodicama, prijateljima i voljenima i pridružite nam se u proslavi Svetskog dana muzike. Otvorite srca i uživajte u svakom zvuku koji će nas preplaviti i spojiti kao jedno.

Muzika je jezik koji prevazilazi granice i spaja ljude širom sveta. Zato dođite i zajedno sa nama obeležite ovaj poseban dan.

Hvala vam što ste sa nama i neka muzika bude naša veza koja traje zauvek!

Događaj je podržan od strane gradske opštine Vračar.