Појачана контрола на Аеродрому „Никола Тесла“ у спречавању рада  дивљих таксиста

Појачана контрола на Аеродрому „Никола Тесла“ у спречавању рада дивљих таксиста

05/06/2023 Off By BERB

Foto: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић истакао је данас да ће полиција појачати контролу на Аеродрому „Никола Тесла“ у Београду како би у потпуности спречила рад дивљих таксиста.

 

Министар је након разговора са представницима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, представницима града Београда, руководством Аеродрома, припадницима граничне полиције, комуналне и других надлежних институција нагласио да акција усмерена против дивљих таксиста неће бити једнократна и кратког даха, већ да ће бити сталног карактера.

Нагласио је да су министар Горан Весић и он истрајни у спровођењу ове акције, која је покренута априла ове године и да неће одустати у намери да се заведе ред на београдском аеродрому.

„Недопустиво је да нелегални таксисти варају наше грађане, странце који долазе у нашу земљу и ремете рад такси служби које легално послују. Полиција и друге надлежне службе стаће им на пут и овај проблем решити“, казао је министар Гашић.

Страни туристи и инвеститори који долазе у нашу земљу први утисак о нама и Србији, како је рекао, стекну управо на аеродрому, а дивљи таксисти својим нелегалним радом стварају лошу слику о нама и штете угледу наше престонице.