TOS organizovala dolazak influensera iz republika bivše SFRJ

TOS organizovala dolazak influensera iz republika bivše SFRJ

24/05/2023 Off By BERB

Foto: TOS

 

U želji da obezbedimo raznovrsne objave, da na najlepši način prenesemo doživljaje iz Srbije i pozovemo da svoje dane letnjeg odmora provedu u našoj zemlji, Turistička organizacija Srbije, u periodu od 24. do 28. maja 2023. organizuje posetu influensera iz Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

 

Grupa influensera tokom boravka u Srbiji imaće priliku da se upozna sa kulturno-istorijskim spomenicima, uživa u prelepim pejzažima, otkrije gradove i gastronomsku ponudu Donjeg Podunavlja. Srebrno jezero, tvrđave Golubac i Ram, Arheološko nalazište Lepenski vir, Nacionalni park Đerdap, samo su neke od destinacija koje će obići i čije će tajne i lepote otkriti. Kroz svoje objave i lična iskustva dodatno će pojačati promociju i plasman naših destinacija na turističkim tržištima zemalja u regionu.

Najlepše priče, pesme i doživljaji sa lepog plavog Dunava ove nedelje obićiće ceo region.

Turisti iz zemalja u regionu tradicionalno su među top 10 po broju dolazaka i broju noćenja. Očekujemo da će u periodu ispred nas broj gostiju iz zemalja u okruženju biti u porastu i da ćemo beležiti sve bolje turističke rezultate.