BEOGAD: U DVE ODVOJENE AKCIJE POLICIJA ZAPLENILA VEĆU KOLIČINU DROGE

BEOGAD: U DVE ODVOJENE AKCIJE POLICIJA ZAPLENILA VEĆU KOLIČINU DROGE

18/08/2015 Off By

Pretresom stana na Zvezdari, kada su uhapšeni osumnjičeni F.D. (1991) i I.P. (1991), pronađeni su paketići i kese sa zelenom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, paketić praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, revolver „magnum 357“, pištolj „CZ“, tri metka i elektronska vaga za precizno merenje


zaplena-droge-ilustracija

ilustracija

Biro za saradnju s medijima MUP - a

 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu su, u dve odvojene akcije, zaplenili 91 paketić i oko 30 grama praškaste materije za koju se sumnja da je heroin, 340 paketića i tri kese zelene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, paketić amfetamina, dva pištolja, gasni pištolj i municiju. Uhapšene su tri osobe.

Pretresom kuće i drugih prostorija osumnjičenog D.Ž. (1976) na Novom Beogradu, policija je pronašla paketiće i praškastu materiju, braon boje za koju se sumnja da je heroin, gasni pištolj sa okvirom i dva metka.
Pretresom stana na Zvezdari, kada su uhapšeni osumnjičeni F.D. (1991) i I.P. (1991), pronađeni su paketići i kese sa zelenom biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana, paketić praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, revolver „magnum 357“, pištolj „CZ“, tri metka i elektronska vaga za precizno merenje.
Osumnjičenima D.Ž, F.D, i I.P. je određeno zadržavanje zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a F.D, i I.P. i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.<


KRIMI

KRALJEVO: UHAPŠEN UBICA DEVOJKEubica

Policiji je u 15.11 sati prijavljeno da se u Obilićevoj ulici u Kraljevu dogodila pucnjava i da je

 

 

 

 

 

NA PUTU NIŠ – DIMITROVGRAD ZAPLENJENO 2.536 PAKLICA CIGARETAZaplena cigareta

Cigarete su bile sakrivene u šupljinama prtljažnika i zadnjeg sedišta automobila kojim je upravljao LJ. I. (1973) iz