Поштa Србије: 2023. година унапређења услуга и пословања

Поштa Србије: 2023. година унапређења услуга и пословања

05/02/2023 Off By BERB

Аутор фотографија: Пошта Србије/Тијана Рајковић

 

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић, одржао је данас састанак са председником Надзорног одбора овог предузећа Боришом Шаренцем, делом руководства и
Функцијама поштанске мреже и услуга, као најбитнијим чиниоцима у поштанском систему.

 

На састанку одржаном у седишту Предузећа, закључено је да је од изузетне важности да
поменуте функције у наредном периоду максимално унапреде пословање и заједничким деловањем допринесу томе да квалитет услуге буде подигнут на највиши ниво, а број корисника повећан.

„У циљу даљег подизања квалитета и обима наших услуга, у наредном периоду радићемо још више и још боље, како би сви системи функционисали без грешке. У претходне две године постигли смо значајне резултате и показали да Пошта Србије може да буде боља него што је била. Деценија која је била пре тога довела је до тога да Пошта Србије изгуби део тржишта и трку у дигитализацији и да буде препуштена сама себи. Захваљујући Влади
Републике Србије и подршци председника Александра Вучића, који је порепознао значај овог
система за нашу земљу и грађане Србије, успели смо да покренемо низ нових пројеката, дигитализујемо и уведемо нове услуге, обновимо нашу флоту, побољшамо материјалне и услове рада нашим запосленима и свеукупно остваримо добре резултате.

Имајући ову подршку, иако се очекује да ова и следећа година, како је и председник недавно рекао, буду веома тешке за све у економском погледу, циљ који смо зацртали остаје исти, а то је да првенствено грађани буду у потпуности задовољни нашом услугом, да преузмемо тржиште и постанемо најбоља компанија у Србији на коју ће Влада Републике Србије бити поносна. Зато треба да се прилагодимо новим околностима и смерницама које смо добили и победимо у овој тржишној утакмици“, изјавио је Ђорђевић.