TRAMPOV ČOVEK U BEOGRADU: Grenelove poruke teške za predsednika Vučića!

Osmesi pre početka razgovora; Ričard cGrenel i Aleksandar Vučić

Specijalni izaslanik američkog predsednika za mirovne pregovore Srbije i Kosova Ričard Grenel, posle posete Prištini, boravio je i u Beogradu, gde se sastao sa predsednikomAleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić. Posle posete regionu poručio je da će obe strane morati brzo i blisko da sarađuju.

Mediji otkrivaju da je Aleksandar Vučić primio “vrlo teške” poruke od specijalnog izaslanika američkog predsednika Donalda Trumpa.

Mediji pišu da je razgovor bio “veoma težak” i da “Grenelove poruke nisu nimalo lake za predsednika Vučića”.

Navodi se da je sastanak Vučića i Grenella trajao duže od sata, a da je bilo teško, kažu, vidi se i po tome što Vučić nije želeo da daje izjave.

Blic otkriva da je Vučić posle sastanka rekao saradnicima da ne želi da daje izjave i da je tražio vreme da razmisli o sadržini razgovora i o sledećim potezima.

Savetniva Predsednika Suzana Vasiljević izjavila je elektronskim medijima da je “za sve ove godine, Vučić prvi put sam sastavio službenu belešku”.♦

Agencije
Foto Predsednik/Dimitrije Goll

BERB

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Next Post

NARODNO POZORIŠTE - SCENA RADIONICA: Scensko čitanje teksta Dimitrija Kokanova „Kretanje"

pet okt 11 , 2019
Olivera Živković Premijerno scensko čitanje teksta Dimitrija Kokanova „Kretanje“, biće održano 13. oktobra (19,00) u „Radionici“, novom scenskom prostoru Narodnog […]

DANAS