Tradicionalni poklon koncert  ‘’Beti Đorđević i prijatelji’’ u Božidarcu

Tradicionalni poklon koncert ‘’Beti Đorđević i prijatelji’’ u Božidarcu

19/12/2022 Off By BERB

Foto: Božidarac

 

Božidarac Vas na poziva na tradicionalni koncert ‘’Beti Đorđević i prijatelji’’ u četvrtak, 22. decembar u 20 časova. Na koncertu će nastupiti i hor Kralj Petar Prvi.

 

Ulaz je slobodan. Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini nebrojene slušaoce da se osećaju dirnuto i pomaknuto što je retkost da se vidi na današnjoj muzičkoj sceni. Planirano je da publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina ali i nove hitove.

Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu ‘’Počnimo ljubav ispočetka’’ koji očekuje i publiku u Božidarcu. Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom.

Povodom koncerta direktor Božidarca Vladimir Kljajić je izjavio: ‘’Ova godina je trebalo da bude godina oporovaka nakon Kovida ali nažalost svet su zadesili novi izazovi kao što su rat, energetska kriza, inflacija i priča o teškoj godini koja je pred nama. Mi kao ustanova želimo da pružimo sugrađanima i sugrađanka da na momenat osete drugačiju i prazničnu atmosferu ali i da verujemo da će sledeća godina biti bolja za sve nas. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima biće savršena prilika da zatvorimo programsku godinu i da se zahvalimo publici Božidarca.’’

Uvod u koncert Beti Đorđević daće fantastičan hor Kralj Petar Prvi pod vođstvom umetničkog rukovodioca, dirigenta i kompozitora Đorđa Perovića. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera.

Dobro došli!