Turistička ponuda predstavljena u Izraelu

Turistička ponuda predstavljena u Izraelu

01/07/2022 Off By BERB

U Tel Avivu je 29.juna od 18 časova u okviru galerije Claro restorana promovisana turistička ponuda Srbije sa osvrtom na poslovne susrete srpske i izraelske turističke privrede, a u organizaciji Turističke organizacije Beograd. Podršku događaju je pružila i Turistička organizacija Srbije.

 

Cilj ovog posebnog događaja je bio da se promoviše široka lepeza turističke ponude Srbije i novi brend srpskog turizma, a ujedno sklope buduće poslovne saradnje sa predstavnicima izraelske privrede.

Na samom početku gostima i novinarima obratili su se Dušan Vujović, savetnik i konzul u ambasadi Republike Srbije u Tel Avivu, zatim predstavnik ministarstva turizma Izraela, onda i Aleksandar Nikolić, direktor predstavništva Privredne komore Srbije u Izraelu. Svim prisutnima su se obratili i predstavnici Turističke organizacije Beograda, Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije Vojvodine predstavljajući kvalitete i značaj srpskog turističkog potenicjala. Deo prezentacije je posvećen regiji Kopaonik, odnosno Vrnjačka Banja.

Uz prisustvo velikog broja novinar, celokupan program je obogaćen sadržajima iz Srbije. Predstaljena je mogućnost odmora u srpskim gradovima i banjama, atraktivna gastronomska i kulturna ponuda, kao i pogodnosti za porodičan i aktivan odmor. Prisustno je bilo preko 30 organizatora i agencija iz Izraela, a od srpskih predstavnika su bili Wild Serbia, Globe Metropoliten Tours, Balkan Holidays, Hotel Mama Shelter, Spa Travel, sklapajući zajedničke dogovore o turističkim aranžanima punih atrakcija i lepota Srbije.