Очување мира и стабилности приоритет Србије

Очување мира и стабилности приоритет Србије

28/06/2022 Off By BERB

Foto: MINRZS

 

Изасланик председника Републике Србије Александра Вучића, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић положила је на Видовдан венац на Споменик косовским јунацима у Крушевцу, поручивши да је очување мира и стабилности приоритет Републике Србије.

Наши јунаци од Газиместана до Кошара извојевали су слободу у којој ми данас живимо. Управо су очување мира и стабилности и данас приоритети Републике Србије, јер само у слободи и миру наша земља може да иде напред, да привредно и економски јача и да својим грађанима буде још боље место за живот, истакла је Кисић на обележавању 633. годишњице од Косовског боја.

Министарка Кисић је истакла да се на данашњи дан са великом захвалношћу сећамо наших славних и храбрих предака којима смо вечно захвални на идеалима за које су се борили и које су нам оставили у аманет.

„Чуваћемо и штити нашу земљу, убрзано је развијати и јачати, никада нећемо угрозити друге, али ћемо увек бранити оно што је наше“, поручила је изасланик председника Републике Србије Александра Вучића.

Венац на Споменик косовским јунацима у Крушевцу положио је и директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић и градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић.

Кисић је у Крушевцу присуствовала и откривању споменика Станиславу Биничком.