Наставак бескомпромисне борбе против организованог криминала

Наставак бескомпромисне борбе против организованог криминала

26/04/2022 Off By BERB

Foto: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је колегијуму Управе криминалистичке полиције и истакао да је српска полиција за годину и по дана разбила и процесуирала 30 организованих криминалних група и запленила више од 12 тона најразличитијих врста наркотика.

 

Министар полиције је нагласио да је поносан на резултате рада Управе криминалистичке полиције и да српска полиција наставља жесток обрачун са организованим криминалним групама.

Руководиоци Управе криминалистичке полиције на челу са Богданом Пушићем представили су министру полиције Александру Вулину даље планове и активности из својих линија рада.

„Српска полиција наставља упорну, тврдоглаву и бескомпромисну борбу против мафије, наставља да задаје жесток ударац организованом криминалу. Поносан сам на рад припадника Управе криминалистичке полиције, захваљујући њиховом пожртвованом раду наша држава и наши грађани су безбедни и сигурни”, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

„Оперативним радом припадника Управе криминалистичке полиције, уз велику подршку државног врха на челу са председником Вучићем, за годину и по дана разбили смо 30 организованих криминалних група, а од јануара до априла 2022. године разбијено је и процесуирано 10 организованих криминалних група, а чак 5 због трговине дрогом. За годину и по дана заплењено је више од 12 тона дроге, а од јануара ове године до данас око 1,5 тона и откривено 15 лабораторија за узгој марихуане. Борићемо се још јаче и жешће против олоша који би да нашкоде нашим грађанима и нашој држави”, истакао је министар полиције Александар Вулин и додао да српска полиција има велику подршку председника Вучића и њега као министра полиције.

„Припадници српске полиције уживају пуно поверење и подршку државног врха на челу са председником Александром Вучићем и зато настављамо још жешћи обрачун са олошем који трује, убија и пљачка наше грађане”, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин на колегијуму Управе криминалистичке полиције.