Кисић на ускршњој радионици Удружења жена „Сента“

Кисић на ускршњој радионици Удружења жена „Сента“

22/04/2022 Off By BERB

Foto: minrzs.gov.rs

 

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања проф. др Дарија Кисић присуствовала је у Сенти ускршњој радионици коју је организовало Удружења жена „Сента“, током које су фарбана ускршња јаја и представљен рад тог удружења.

Радионици су присуствовали и државна секретарка у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Душанка Голубовић, помоћница министра у Сектору за заштиту особа са инвалидитетом Биљана Барошевић, заменик председник општине Сента Драган Тодоровић.
Министарка Кисић је заједно са женама из тог удружења и децом декорисала васкршња јаја и том приликом им је захвалила на пријатељској, срдачној и топлој атмосфери у којој су организовале ускршњу радионицу, као и на активностима које реализују на очувању традиције и хуманитарном раду.
„За кратко време ово удружење је показало колико има енергије и зато смо данас овде, да их подржимо у њиховим активностима“, навела је Кисић.
Проф. др Кисић је грађанима честитала Ускрс и пожелела да га проведу у здрављу и срећи.
Председница Удружења Слађана Бабин захвалила је министарки Кисић на учешћу у ускршњој радионици, у оквиру које су декорисана јаја која ће бити поклоњена деци, док је заменик председника општине Сента Драган Тодоровић изразио уверење да ће у наредном периоду бити остварена још боља сарадња локалне самоуправе са овим удружењем, а у циљу његовог још ефикаснијег деловања.