Novosadski noćni bazar stiže na Sava Promenadu

Novosadski noćni bazar stiže na Sava Promenadu

14/04/2022 Off By BERB

Piše: Ivana Rajković

 

Još i pre nego što je Kornelije Kovač napisao tekst, a Čola otpevao čuvene stihove, april je u Beograd donosio jedinstvenu energiju. Ovog aprila u Beograd stiže čuveni Novosadski noćni bazar koji će se održati u petak, 15. u mesecu u Beogradu na vodi.

Sa početkom u 17 sati na Sava Promenadi ispred Galerije, Novosadski noćni bazar predstaviće bogatu ponudu malih domaćih proizvođača. Posetioci će imati prilike da isprobaju specijalitete našeg podneblja, kao i da uživaju u selekciji najfinijih vina, rakija i zanatskih piva. Ljubitelje unikatnih rukotvorina očekuje široka ponuda lokalnih kreativaca.
Manifestacija će biti otvorena do 23 časa, a za posetioce je spremna sjajna zabava uz brojne dodatne sadržaje za sve generacije. Samo 15 minuta nakon otvaranja počinje Radio AS FM žurka, dok će mališani od 18 sati uživati u predstavi umetničkog studija „Željko Veseljko“. Ljubitelje Đorđa Balaševića od 20 sati čeka jedinstvena muzička plovidba. Goste manifestacije će razgaliti nastup „Gosn tamburaša“, orkestra koji je svirao sa omiljenim „Panonskim mornarom“.
Novosadski noćni bazar je manifestacija koja se održava već petu godinu zaredom i posetiocima pruža jedinstvenu paletu gastronomskih i umetničkih proizvoda domaćih proizvođača. Bazar se ove godine po prvi put održava na najlepšem gradskom šetalištu, Sava Promenadi uz opuštajući pogled na reku.