Ревијално такмичење за „Најмацу“ у Галерији

Ревијално такмичење за „Најмацу“ у Галерији

07/04/2022 Off By BERB

Piše: Ivana Rajković

 

Ревијално такмичење посвећено свим мацама Београда биће одржано у суботу, 9. априла од 11 до 14 сати у Галерији, највећој шопинг, гастрономској и забавној дестинацији у региону.

Такмичарски програм ће се одвијати у пет категорија, а посетиоце очекује сјајна забава. Поред надметања, сви заинтересовани ће имати прилику да удоме мацу и пронађу свог новог, умиљатог другара.

Највећа маза међу мачићима и јуниорима понеће титулу „Млада нада“, маца са најумиљатијим погледом освојиће награду „Miss Personality“, док ће највећи даса међу мачорима понети престижну титулу „Mr. Personality“. Поред ових, своју мацу можете пријавити и за категорију „Најдезен“ у којој ће се бирати маца са најатрактивнијим капутићем, а биће проглашени и „Мис/ Мистер грациозности“.

Додатно такмичење биће посвећено најмлађима и њиховим љубимцима, те своје малишане можете пријавити за титулу „Најлепши пар – маца и дете“.

У свакој категорији биће проглашени добитници првог, другог и трећег места, а првопласиране маце из ових пет категорија такмичиће се у суперфиналу за титулу „Premium Pet најмаца Београда“. Све победнике по категоријама очекују вредне награде, док мацу победницу целог такмичења очекује ваучер за куповину у Premium Pet Галерија продавници у вредности од 15.000 динара.

Победнике ће бирати жири изненађења, а поред такмичарског дела посетиоце очекује богат интерактивни програм, игрице, забава за најмлађе, као и попусти, ваучери и награде.