Сабирање утисака са Сајма туризма

Сабирање утисака са Сајма туризма

28/03/2022 Off By BERB

Фото: Влада Србије

 

Туристичка организације Србије се на овогодишњем Међународном сајму туризма у Београду представила у хали 4 под слоганом „СРБИЈА. Доживи!“.

 

Да Србију треба доживети као и све њене природне и друштвене, културне и историјске, гастрoномске и авантуристичке доживљаје потрудили су се да прикажу поред ТОС-а и све остале локалне туристичке организације. Целокупан сајам туризма, у трајању од 4 дана (24. – 27. марта), обиловао је сусретима у којима су се размењивали ставови, размишљања и предлози о промоцији туристичких дестинација у Србији.

Директорка Маријa Лабовић је имала сусрете са многим иностраним званицама, па се поред две велике светске авио компаније FlyDubai и Turkish Airlines сусрела и са Министром туризма Израела, директорком Националне туристичке организације Црне Горе са којом је потписан и Протокол о сарадњи, Министарком трговине и туризма Републике Српске, директором туристичке организације Северне Македоније, Министром туризма Сао Томе и Принципи, са представницима Малезије, Малдива, Мађарске и многим другима.

На галерији штанда Туристичке организације Србије током сајма је организован округли сто за представнике локалних туристичких организација са циљем изношења конструктивних предлога и идеја за унапређење српског туризма. Са представницима Федерације кулинара Србије директорка Лабовић је потписала Меморандум о сарадњи. Сусрела се током сајма са помоћником директора канцеларије за Косово и Метохију. Посебни гости штанда су били представници Савеза слепих Србије.

Богат и атрактиван програм који је приказала Туристичка организација Србије на свом штанду привукао је многобројне посетиоце са свих страна.

Судећи према многобројним позитивним реакцијама на нови лого „СРБИЈА. Доживи!“ много њих ће се ове године одлучити да доживи Србију.