Пријаве на конкурс за пријем кандидата у Хеликоптерску јединицу

Пријаве на конкурс за пријем кандидата у Хеликоптерску јединицу

27/03/2022 Off By BERB

Foto: Tanjug

 

Командант Хеликоптерске јединице Министарства унутрашњих послова Ненад Недић позвао је данас све заинтересоване младиће и девојке да се до 31. марта ове године, пријаве на конкурс за пријем кандидата из грађанства у Војну академију Министарства одбране и по завршеном школовању постану део елитног тима Хеликоптерске јединице Министарства унутрашњих послова.

„Позивамо вас да нам се придружите и постанете део Хеликоптерске јединице Министарства унутрашњих послова. Током четворогодишњег школовања на Војној академији обезбеђени су бесплатна исхрана и смештај, опрема и сав неопходан наставни материјал, а Министарство унутрашњих послова обезбедило вам је и стипендију, која на месечном нивоу износи око 50.000 динара“, казао је командант Недић.

Истакао је да по завршеном школовању кадетима је обезбеђен сигуран посао пилота у Хеликоптерској јединици.

Недић је прецизирао да кандидати морају бити држављани Републике Србије са пребивалиштем у Србији, да имају мање од 21 године и да су завршили четворогодишњу школу техничке струке или гимназију са најмање оствареним врло добрим успехом.

Заинтересовани кандидати о свим појединостима конкурса могу се информисати на интернет страницама Министарства унутрашњих послова www.mup.gov.rs и Војне академије www.va.mod.gov.rs.

Пријава на конкурс подноси се Министарству унутрашњих послова, Сектору за људске ресурсе, Булевар Зорана Ђинђића 104, 11070 Нови Београд, директно или путем поште са назнаком „За конкурс за пријем у Војну академију“.

Све информације у вези са конкурсом могу се добити сваког радног дана, у периоду од 13 до 15 часова на телефон 011/274-0000, локал 402-81.