Почиње национални конкурс Поште Србије за предузетнице

Почиње национални конкурс Поште Србије за предузетнице

07/03/2022 Off By BERB

Пошта Србије сутра покреће први национални наградни конкурс ,,100 успешних пословних жена”, под слоганом Најбоље тек долази, чиме се придружила иницијативи и плановима Владе Републике Србије за подршку женском предузетништву и унапређењу положаја жена на тржишту рада.

 

Доследно испуњавајући своју друштвено-одговорну улогу, Пошта је конкурс наменила предузетницама или оснивачима и законским заступницама малих предузећа са територије целе Србије, са циљем да помогне оснаживање и промоцију женског предузетништва кроз афирмацију бизниса чије су власнице жене, као и њихову већу конкурентност и боље позиционирање на националном тржишту роба и услуга.

Наградни конкурс „100 успешних пословних жена” траје до 8. априла 2022, а критеријуми за оцењивање су, између осталог, награде у области пословања или стваралаштва, друштвено-одговорне активности и успешност презентованих пословних активности или пословне идеје.

Пријаве ће оцењивати стручна Комисија, а проглашење победница конкурса биће организовано крајем априла. За 100 кандидаткиња чије пријаве буду најбoље оцењене, Пошта ће обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије у виду представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, на мониторима у поштама, и на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку и Линкедину.

Детаљне информације о условима конкурса и начину пријаве доступне су на интернет адреси http://preduzetnice.posta.rs, а Пошта Србије позива све предузетнице широм земље да се укључе у конкурс за избор успешних пословних жена Србије. За додатна питања на располагању је имејл адреса [email protected].