Вулину одликовање од “Ростеха”

Вулину одликовање од “Ростеха”

03/12/2021 Off By BERB

Фото: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас у Москви са Виктором Кладовом, директором за међународну сарадњу и регионалну политику државне корпорације за помоћ у развоју, производњи и извозу напредних технологија  “Ростеха”, као и са генералним директором “Рособоронекспорта” Александром Михејевим са којима је разговарао о наставку сарадње Министарства унутрашњих послова и “Ростеха”. 

 

 

Министар Вулин је истакао да је набавка техничких средстава које производи “Ростех” изузетно значајна за унапређење капацитета Министарства унутрашњих послова и још веће ефикасности српске полиције у заштити Србије од различитих безбедносних изазова и претњи.

 

 

Кладов и Михејев су министру полиције Вулину уручили одликовање којим га је због доприноса у унапређењу сарадње одликовао генерални директор “Ростеха” генерал пуковник Сергеј Чемезов, дугогодишњи близак пријатељ и сарадник председника Руске Федерације Владимира Путина.

 

 

Министар Вулин захвалио се на одликовању и истакао да је врло поносан што је последњих месеци сарадња са Руском Федерацијом значајно унапређена.