RASIM LJAJIĆ: NE DIZATI TENZIJE O ŠEŠELJU

RASIM LJAJIĆ: NE DIZATI TENZIJE O ŠEŠELJU

25/05/2015 Off By
rasim-ljajic-1374528501-342879

Rasim Ljajić

Ranka Čičak

PREDSEDNIK Nacionalngo saveta za sradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić poručio je danas da ne treba dizati tenzije oko eventualnog vraćanja lidera radikala Vojsilava Šešelja u Hag.

Ljajić je ponovio da Srbija još nije dobila nikakvu odluku o tome, te da se ni danas ni narednih dana neche desetiti ništa spektakularno. Vlada će, dodao je, razmotriti sve aspekte tog slučaja, a sigurno će tražiti i dodatna objašnjena od Tribunala. “Tek nakon toga možemo da govorimo o odluci vlade”, rekao je Ljajić.
Vlada će se, kazao je, u potpunosti pridržavati domaćeg zakonodavstva vezano sa saradjnu sa Tribunalom i nastojaće da očuva političku i društvenu stabilnost zemlje. “Nema joss nikakve odluke i ne bi trebalo podizati tenzije oko ovog slučaja bez obzira na neverovatne obrte koje je Hag učinio kada je reč o ovom predmetu”, istakao je Ljajić, koji je i ministar unutrašnje i spoljne trgovine i telekomunikacija.<


DANAS

zorana-mihajlovic-1388094003-418399ZORANA MIHAJLOVIĆ: RODNA RAVNOPRAVNOST VAŽNA STAVKA U BUDŽETU ZA 2016.

Ranka Čičak SRBIJA će u planiranju budžeta za 2016. godinu posebnu pažnju posvetiti rodnoj ravnopravnosti, izjavila je danas

 

 

narodna-banka-srbije-8-n1NBS: DA LI POVERENIK ZA INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA I ZAŠTITU PODATAKA O LIČNOSTI PODRŽAVA BORBU PROTIV SPREČAVANJA PRANJA NOVCA?

Press služba NBS NARODNA banka Srbije smatra da je pri određivanju rokova za sprovođenje mera prema bankama potrebno

kalcedonijaAKEKSANDAR VUČIČ U RUMI POSETIO OPŠTINU I FABRIKU KALCEDONIJA

    Ranka Čičak OPŠTINA Ruma proslavila je danas svoju slavu, svetog Nikolu, koju slavi od 16 veka