Papić: Stefanović laže jer sam tražio da se njegova porodica iseli iz moje kuće

Papić: Stefanović laže jer sam tražio da se njegova porodica iseli iz moje kuće

09/10/2021 Off By BERB

Izvor: N1 Beograd, Beta/Foto: Ministarstvo odbrane

 

Suvlasnik tabloida “Objektiv” Aleksandar Papić izjavio je da je ministar odbrane Nebojša Stefanović izrekao “brutalne laži” protiv njega, navodeći da je razlog to što je on preko svog advokata poslao zahtev za iseljenje članova Stefanovićeve uže porodice, “koji potpuno bespravno borave” u kući čiji je vlasnik.

 

Stefanović je ranije izjavio da ga za opstrukciju istrage protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka putem medija, navodeći pri tom „Objektiv“, optužuju ljudi koji na taj način žele da prikriju svoje direktne kontakte sa Belivukom, među kojima je i Papić.

 

„Samo dan posle slanja zahteva (29. septembra), Nebojša Stefanović je zloupotrebio resurse Ministarstva odbrane i preko svojih saradnika pokrenuo brutalnu kampanju protiv mene“, kazao je Papić u pisanoj izjavi objavljenoj na sajtu „Objektiva“.

Papić, za koga istraživački portal BIRN piše da je kum i prvi komšija Stefanovića na Bežaniji, naveo je da veruje u pravni poredak Srbije i da će se za svoja prava izboriti, te da ga „nikakve bestidne laži“ Stefanovića neće sprečiti da povrati svoju imovinu.

„Ma koliko građanin Nebojša Stefanović bio moćan i ma čiju podršku iz zemlje i inostranstva imao“, dodao je on.

Papić piše i da nikada nije krio da je suvlasnik „Objektiva“ koji, kako je naveo, razotkriva „istine o svim aferama usmerenim protiv države, pa i one u kojima je glavni akter građanin Nebojša Stefanović“.

„Razumem Stefanovića kada pokušava raznim lažima da diskredituje ‘Objektiv’, jer je svestan da je istraživački tim ‘Objektiva’ došao do nepobitnih dokaza o njegovim zloupotrebama kojima se enormno obogatio“, naglasio je on.

On je poručio Stefanoviću da ga neće uplašiti zaustaviti ga „u razotkrivanju“ njegovih „zlodela“, koja su kulminirala „željom za neograničenom moći“.