Pomoćnica ministra Tomašević: Gole laži tajkuna u panici

Pomoćnica ministra Tomašević: Gole laži tajkuna u panici

29/09/2021 Off By BERB

Foto: mod.gov.rs

 

Izjava pomoćnice ministra odbrane za ljudske resurse Katarine Tomašević:

„Razotkriven u plasiranju neistina, dnevni list „Objektiv“ danas je nastavio svesno da obmanjuje svoje čitaoce, pokušavajući da manipulacijama prikrije da je sve što su tvrdili o izgradnji hangara na aerodromu „Morava“ samo gola laž.

Da podsetim, kreatori ove kampanje protiv Ministarstva odbrane na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem najpre su tvrdili da smo potpisali poverljivi ugovor o izvođenju radova sa „Energoprojektom“, kojim se krade 800.000 evra od novca građana, a kada se ispostavilo da nikakav ugovor nije potpisan, niti ovo preduzeće izvodi ikakve radove na hangaru, nisu ni trepnuli. Potpuno u već poznatom maniru Dragana Đilasa i očigledno po uzoru na njega, nastavili su samo dalje da lažu. Besmislica da su juče poslate ponude za podizvođače nova je neistina koju je ovaj list plasirao, a čiji su se pravi vlasnici očigledno upetljali u laži k&39;o pile u kučine.

Činjenice kažu da je sve dosadašnje radove na hangaru Vojnograđevinska ustanova „Beograd“, kao izvođač radova, izvela sopstvenim kapacitetima, bez angažovanja podizvođača. Sve druge manipulacije kojima je ovaj list pokušao da naruši ugled naše institucije u službi su – ne interesa građana – već tajkuna koji je u panici zbog blokade računa i nemogućnosti da sakrije svoje veze sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka. A sem njega, biće zanimljivo videti i ko je u ovoj priči Toni Apostolović i koja je njegova uloga, ali o tome uskoro.“