Изјава Бојане Јеловац, саветника за медије министра Стефановића

Изјава Бојане Јеловац, саветника за медије министра Стефановића

25/09/2021 Off By BERB

Изјава Бојане Јеловац, саветника за медије потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића:

 

„Просто је невероватно колико „Објектив” лаже, за шта постоје и докази. Могла бих сада да улазим у сатнице и минутаже ко се када и којим редом јуче огласио поводом срамних и примитивних увреда и претњи које је Марко Видојковић упутио председнику државе, што је видљиво и на порталима и новинским агенцијама, али нећу –  беспотребно је.

Сасвим је очигледно да се ради о наставку кампање коју против министра Небојше Стефановића, и то удружено, паралелно и потпуно у истом стилу са Драганом Ђиласом, воде прави власници овог медија. Увреде, омаловажавања и којекакве манипулације највише су што су могли да смисле.

С обзиром на то да су се Српској напредној странци и Александру Вучићу прикључили када су већ били на власти, тек ће се показати колико су лојални и чија је заправо „моралност на нивоу морског краставца”. Не би ме зачудило ако сутра продају и Вучића, радили су то и у прошлости. Није им страно.

За разлику од њих, Небојша Стефановић је уз председника Александра Вучића већ више од 20 година. Био и остао – и у тешким годинама и у дубокој опозицији и када је дошао на власт. Био је ту у свим временима, ма каква била – добра или лоша. И биће. Исто као што је Александар Вучић био уз њега и бранио га у време свих хајки и кампања које је Ђилас водио. „Објектив” то подругљиво описује, али то заправо значи бити пријатељ. Пријатељи се не остављају кад је тешко.

П.С. Чисто да их обавестим овим путем да министар Стефановић не пружа подршку и не осуђује бесрамне претње и увреде упућене председнику зарад добијања простора у медијима и утркивања у секундажама. Такође, видим да сами власници и даље не би да се замерају опозицији, па ништа од њиховог оглашавања под именом и презименом. А поједини им новопечени другари и даље много куражни, ал’ Ђиласа никако не смеју да спомену”.

 

Фото: профил на Твитеру