Полиција расветлила тешко убиство у Новом Саду

Полиција расветлила тешко убиство у Новом Саду

05/09/2021 Off By BERB

Припадници Министарства унутрашњих послова, брзом и ефикасном акцијом за мање од 48 сати расветлили су тешко убиство које се у ноћи између четвртка и петак догодило у Новом Саду. 

 

У опсежној акцији спроведеној на територији Новог Сада, у сарадњи са јавним тужилаштвом, полиција је ухапсила 13 особа и запленила наркотике, оружје, муницију, осам возила и 50 хиљада евра. Рано јутрос оперативцима се придружио министар полиције Александар Вулин.

 

Полиција наставља даљи рад на овом случају.

 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је да је ово кривично дело узнемирило грађане, али да са поносом може да истакне да га је полиција расветлила за мање од 48 сати.

 

„Тешко убиство Уроша Стефановића и рањавање Горана Ковачевића Горанца с правом је узнемирило не само новосадску већ и целокупну српску јавност. Али са поносом могу да кажем, захваљујући упорном, марљивом, преданом раду припадника Полицијске управе Нови Сад, Управе криминалистичке полиције, Службе за борбу против организованог криминала, САЈ-а, Жандармерије и наравно посебно тужилаштва, можемо да кажемо да смо расветлили ово убиство за мање од 48 сати“, рекао је министар Вулин.

 

Министар је рекао да се нада да ће се сви они који су сумњали у полицију, Министарство, тужилаштво, који су сумњали у државу, данас бар мало постидети.

 

„Свим грађанима Новог Сада и Србије честитам овакву полицију и овакво тужилаштво. Ми смо безбедна земља“, поручио је министар Вулин.