Успешан рад Полицијске управе у Краљеву

Успешан рад Полицијске управе у Краљеву

16/08/2021 Off By BERB

Фото: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је данас у Краљеву да Србија није и неће бити погодно тло за криминал и корупцију и да ће се полиција снажно и одлучно обрачунати са свима онима који крше закон.

 

Министар је, након састанка са начелником и руководиоцима Полицијске управе у Краљеву, истакао да ће свако онај ко се огреши о закон, ма ко то био, сносити последице и санкције.

 

„Србија у борби против криминала има резултате са којима можемо да се поносимо, али никада не смемо стати и бити задовољни. Морамо увек бити корак испред криминалаца и не смемо дозволити да више икада било која организована криминална група ојача“, истакао је министар Вулин.

 

Министар је похвалио рад Полицијске управе у Краљеву, а посебно њено ангажовање током обезбеђења недавне манифестације „Love fest“, који је прошао без инцидената и током којег је полиција имала више од 90 заплена наркотика.

 

Истакао је да приоритет рада сваке полицијске управе, па и Краљева, мора бити висок степен безбедности свих грађана и очување њихове имовине.

 

 

Министар Вулин се, након састанка са руководиоцима Полицијске управе Краљево, састао и са градоначелником Краљева Предрагом Терзићем.