Не живи у илузији, доживи је! Пикси и Зека у Галерији

Не живи у илузији, доживи је! Пикси и Зека у Галерији

22/07/2021 Off By BERB

Пише: Ивана Рајковић

 

Галерија, једно место за све, у суботу, 24. јула 2021. године приредиће малишанима незабораван провод. Са почетком у 13 сати, на Тргу на првом спрату Галерије, Пикси и Зека спремају невероватан илузионистички шоу.

 

Перформанс пун трикова са различитим реквизитима, где ствари магично нестају, само је загревање за оно што очекује посетиоце током сат и по програма. Њихов наступ пун је позитивне енергије, а комично–магичне тачке укључују микс забавних трикова, рецитација и доскочица. Врхунске илузије левитације и ослобађање из ланаца представљају централну тачку програма која ће задивити гледаоце.

 

Дејан Ђурђевић и Вељко Радић, познатији као Пикси и Зека, пријатељи су од детињства. Њихов перформанс базиран је на другарству, доброј забави, смеху и оригиналним триковима. Пикси и Зека плене шармом, а када се споје њихове позитивне енергије никога не остављају равнодушним. Овај мађионичарски тандем једини је балкански двојац који се бави комичном магијом.

 

Поред мађионичарског програма, магија вас очекује у сваком кутку Галерије – од невероватних летњих попуста у продавницама најпознатијих брендова, до чаробних залазака сунца из ресторана и кафића на обали Саве.