Протокол о сарадњи усмерен на друштвено одговорне акције

Протокол о сарадњи усмерен на друштвено одговорне акције

07/05/2021 Off By BERB

Државни секретар Министарства унутрашњих послова Бојан Јоцић и генерални директор компаније „Моцарт“ Слободан Продановић потписали су данас у Београду Протокол о сарадњи.

 

 

Јоцић је истакао да ће потписани Протокол омогућити сарадњу усмерену на развој организационих целина Министарства, посебно Сектора за ванредне ситуације, али и акције усмерене на подизању свести грађана о значају безбедног понашања у саобраћају, као и афирмисању и развоју спорта.

„Компанија `Моцарт` као друштвено одговорна организација сарађује и сарађивала је са Министарством унутрашњих послова“, рекао је Јоцић и додао да МУП чини све у циљу унапређења услова рада припадника полиције чему могу допринети и друштвено одговорне организације.

Директор „Моцарта“ Продановић истакао је да та компанија дуго ради на друштвено одговорним акцијама и сарађује са више институција у циљу побољшања услова живота грађана.

„Ово је наставак наше сарадње и договорили смо оквире за три области: безбедност у саобраћају, ванредне ситуације и унапређење спорта у Министарству унутрашњих послова“, прецизирао је Продановић.

Потписивању Протокола присуствовали су министар унутрашњих послова Александар Вулин, директор полиције Владимир Ребић и в. д. помоћника министра и начелника Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић.