Вулин: Полиција у Kопненој зони безбедности испуњава своје задатке

Вулин: Полиција у Kопненој зони безбедности испуњава своје задатке

03/05/2021 Off By BERB

Министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин изјавио је данас да припадници Министарства унутрашњих послова у Kопненој зони безбедности и у време празника испуњавају своје задатке и чувају сигурност и безбедност на административној линији.

 

 

„Припадници Министарства унутрашњих послова у Kопненој зони безбедности  испуњавају све своје задатке и спремни су да испуне свако наређење председника Републике Србије и врховног команданта Александра Вучића и државног руководства. Док су они овде, ми можемо да будемо сигурни да је живот у Србији миран и да ће тако и остати“, поручио је министар Вулин након обиласка припадника полиције у Kопненој зони безбедности.

Према његовим речима, у Kопненој зони безбедности све је мирно и сигурно и то не зато што то неко жели, већ зато што полицијски службеници свакодневним тешким, упорним и стрпљивим радом то омогућавају.

„За полицију нема празника. Данас када се Србија одмара, када је са онима које воли, са онима којима је дала имена и онима који су јој дали имена, ови људи дежурају и не питају колико ће нешто трајати. Они су увек ту да бисмо сви ми били сигурни и безбедни. Ту су да би наш свакодневни живот текао без узнемиравања и без проблема“, нагласио је министар Вулин.

У данима када славимо Христово васкрсење, министар Вулин је истакао да не смемо заборавити Србе на Kосову и Метохији који живе тешко и боре се за основна људска права, као ни наше сународнике у Црној Гори, Републици Српској, Федерацији БиХ, Хрватској и Словенији.

 

„Не смемо да заборавимо да Срби где год да су, када немају своју државу, свог полицајца, учитеља, лекара, судију, за њих нема ни права, ни правде. Зато смо ми ту. Зато је Србија ту да буде јака, сигурна, стабилна, развијенија и моћнија него што је била, да би штитила Србе где год да су. Свим Србима где год да славе – Христос васкрсе!“, поручио је министар Вулин.