Вулин: Број позорника у Шапцу биће повећан

Вулин: Број позорника у Шапцу биће повећан

08/04/2021 Off By BERB

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је данас, након разговора са  градоначелником Шапца др Александром Пајићем, да је Шабац један од градова у којем већ постоје полицајци позорници и да ће њихов број у наредном периоду бити повећан.

 

„Шабац је један од градова у коме је пројекат враћања полицајца у заједници већ заживео и ми ћемо повећати број позорника који ће бринути о сваком кварту, сваком детету и свакоме од нас“, истакао је министар Вулин.

Указавши да је Шабац град који се убрзано развија и који је увек био географски важно место у Србији, министар је истакао да ће град добити нове путеве и мост и додао да је Шабац град који залужује нове инвестиције и улагања.

Министар Вулин је истакао да је битан сегмент економског напретка безбедност и да је Полицијска управа у Шапцу максимално ангажована и посвећена да заштити сваког грађанина.

Министар се захвалио градоначелнику и руководству града на разумевању за потребе Полицијске управе и свих припадника Министарства унутрашњих послова, али и на новим идејама које су важне за безбедност саобраћаја и безбедност грађана.

„Сарадња са локалном самоуправом је веома важна и задовољан сам што се овде добро развија, што ће се наставити како би сви грађани Шапца били сигурнији и безбеднији“, рекао је министар Вулин.

Градоначелник Шапца Александар Пајић указао је да је на састанку са министром Вулином разговарано о темама које су важне за функционисање града, с посебним акцентом на безбедност грађана.

„Сигуран сам да ће наша сарадња у наредном периоду бити још успешнија и интензивнија. Разговарали смо и о темема које до сада нису биле довољно заступљене, а које су значајне за већу безбедност грађана“, рекао је Пајић.